ДСС узвраћа Јовановићу

ДСС се увек залагао да све државне институције обављају свој посао искључиво по закону, најодлучније бранећи истину од свих врста лажи и испада које Чедомир Јовановић себи дозвољава када је у питању ДСС, каже портпарол странке Петар Петковић.

Портпарол Демократске странке Србије Петар Петковић одбацио је оптужбе Либерално-демократске партије о одговорности лидера те странке Војислава Коштунице и некадашњег министра правде Зорана Стојковића за незаконито пословање Рударског басена "Колубара".

Петковић је истакао да су челници те странке увек и до задњег слова поштовали закон и радили у најбољем интересу државе.

"Свака реч коју је до сада Чедомир Јовановић изговорио о Коштуници представља чисту лаж. Може се уочити правило да Чедомир Јовановић више пута годишње мора да се огласи против Коштунице и да на примитиван и приземан начин изнесе најгоре врсте оптужби", рекао је Петковић.

Према његовим речима, ДСС се увек залагао да све државне институције обављају свој посао искључиво по закону, најодлучније бранећи истину од свих врста лажи и испада које Јовановић себи дозвољава када је у питању ДСС.

"Лажи које Јовановић у правилним временским размацима испољава према ДСС-у очигледно представљају одређену врсту патологије, док његова мржња према ДСС-у је у основи мржња према Србији и свему што је српско", рекао је Петковић.

"Право је питање како је Чедомир Јовановић у политику ушао са похабаним патикама и преко ноћи стигао до дедињских вила, џипова и луксузних станова. За разлику од њега, у Србији постоје људи који су дуго у политици и који никакве лагодности и привилегије за себе нису присвојили", истакао је портпарол ДСС-а.  

Председник ЛДП-а рекао је данас да полиција и Тужилаштво у случају предузећа "Колубара" најпре морају да обаве информативне разговоре и утврде одговорност лидера ДСС-а и бившег премијера Војислава Коштунице и некадашњег министра правде Зорана Стојковића.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару