Јовановић: Протест Двери неприхватљив

Организовање било каквог протеста који за циљ има притисак на уређивачку политику медија је неприхватљиво, изјавио је лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић, коментаришући за сутра заказан протест Двери против начина извештавања телевизије "Пинк".

"Протест испред Пинка је израз кукавичлука и бацање прашине у очи Србији", сматра лидер ЛДП-а Јовановић и додаје да је исти случај и када се критикује писање таблоида јер, како каже, "таблоди због тога и постоје".

Јовановић је на конференцији за новинаре рекао како сматра да они који нису гледали ријалитије до сада, неће то ни сада радити, те да нема разлога да они било коме сметају.

"Када толико причате о 'Задрузи' и Пинку онда вам једино може сметати што нисте тамо. Имамо паметнијег посла од обрачуна са 'Мацом Дискрецијом' и они који се тиме баве више говоре о себи", рекао је Јовановић иронично.

Будући да је најављено да протест Двери подржава и Здрава Србија Милана Стаматовића, Јовановић каже да му је то посебно занимљиво, будући да је Стаматовић до "не тако давно" био на изборној листи СНС-а.

Јовановић је истакао да, ипак, не стаје у одбрану ниједног медија, ни Информера, ни Пинка, као ни Курира или Политике и Новости.

Што се власника Пинка Жељка Митровића тиче, Јовановић је кратко прокоментарисао: "Ако не знаш где је власт, погледај где је Жељко Митровић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи