СНС: Јанковићу, како те није срамота?

Српска напредна странка је лидеру Покрета слободних грађана Саши Јанковићу поставила питање како га није срамота да се оглашава поводом најаве доношења Декларације о заједничком обједињеном националном деловању и дефинисању националних минимума и принципа за опстанак српске нације и српског народа.

"СНС пита пропалог досовског кандидата за председника, Сашу Јанковића, како га није срамота да се уопште оглашава када сви знамо да га се ни најмање не тичу ни национална питања, ни грађани, ни Србија, нити било шта друго, осим пуњења властитих џепова, скупих провода и возикања глисером", пише у саопштењу те странке.

Јанковић је раније данас критиковао најаву доношења Декларације, оцењујући да је реч о "новом медијском балону режима".

"Поручујемо јефтином политиканту Јанковићу, који се противи свему добром што се ради за Србију, да нашу земљу воде људи који воле своју државу, раде за њену добробит, јачају национални идентитет, боре се за бољи живот њених грађана, за разлику од њега и њему сличних који су ову земљу добро искористили и систематски опљачкали, а који сада користе сваку прилику да баце љагу на Србију и испрљају све добро што се уради", истиче се у саопштењу СНС.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи