Божовић одговара на Пајтићеву изјаву

Функционер Демократске странке Балша Божовић изјавио је да му је била част што је претходне две године сарађивао са бившим председником странке Бојаном Пајтићем, али и да се величина оних који су водили ту странку огледа и у њиховом достојанству док одлазе са те функције.

Божовић је на тај начин одговорио Пајтићу који је на свом Фејсбук профилу написао да подноси оставку на место шефа посланичке групе ДС у Скупштини Србије јер је чланство ДС одлучило да странку воде "Шуле, Кена и Балша" и да су од оснивања руководство демократа чинили људи који су били знатно "образованији, рафиниранији и у професионалном смислу утемељенији" него врхови конкурентских, али и демократама блиских партија.

"Политичка историја величину оних који су водили нашу странку не мери само по томе какви су председници били, него и колико су достојанствени били када су са функције одлазили", поручио је Божовић.

Балша Божовић је додао да му је била част да сарађује са Пајтићем у претходне две године, када су се, како је рекао, заједно борили да Србија буде слободна, заједно борили за достојанство у Србији, на политичкој сцени и у ДС-у, као и заједно говорили у име понижених и осиромашених грађана.

"Чланови ДС су донели одлуку о наставку борбе за пристојну Србију. Храбро су изашли у великом броју и изабрали ново руководство које ће имати велики задатак и велику одговорност. Идемо даље", навео је Божовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи