Вулин са Чепурином о споразумима, запошљавању и сарадњи

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, разговарао је са амбасадором Русије у Србији Александром Чепурином о билатералним односима и сарадњи у домену социјалних питања и запошљавања.

Александар Вулин је истакао да су односи Србије и Русије традиционално добри и захвалио се Чепурину на подршци која је пружана када је то било потребно нагласивши да између две земље нема оворених питања када је у питању даље побољшање постојеће сарадње.

Ускоро се, како је рекао, очекује и потписивање Споразума о социјалној сигурности који ће значајно унапредити односе две земље.

У циљу неговања и очувања традиције, наставиће се са обнављањем ратних и војних меморијала како на територији Србије, тако у Русији, и са заједничким обележавањем важних датума, речено је на састанку.

На састанку се разговарало и о запошљавању држављана једне земље на територији друге, издавању радних дозвола и упућивању српских радника на рад у Русију и руских радника у Србију.

Чепурин се захвалио министру на досадашњој веома успешној сарадњи и изразио наду да ће се у будућности она интензивирати и односи додатно унапредити.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи