ЛСВ: Сви актери на политичкој сцени да покажу одговорност

Лига социјалдеморката Војводине саопштила је да јако важно да сви актери на политичкој сцени у Републици Србији у наредним данима покажу одговорност и избегну да се на било који начин укључују у референдумску кампању у Републици Српској.

Много тога се догодило и много тога је речено у последње време, што је усложило односе на подручју бивше Југославије, укључујући односе између Босне и Херцеговине и Републике Србије, наводи се у саопштењу ЛСВ-а.

"Балансиране поруке и поруке помирења од појединих званичника Републике Србије не могу пуно помоћи ако парламентарне странке попут Демократске странке Србије позивају на учешће на том референдуму и користе врло комплексну ситуацију за своје дневнополитичке потребе," истиче ЛСВ.

"Лако је 'србовати' у Београду. Већ смо то гледали", додаје ЛСВ уз напомену да такви потези не доприносе смиривању ионако узаврелих страсти и не помажу никоме, а најмање грађанима Републике Српске.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи