Састанак Вучића и Ђукановића у Њујорку

Председник Владе Србије Александар Вучић и премијер Црне Горе Мило Ђукановић су се у Њујорку сагласили да су мир и пуна стабилност Западног Балкана кључни услов за економску, социјалну и сваку другу врсту друштвеног напретка.

На састанку на маргинама генералне дебате на 71. заседању Генералне скупштине Уједињених нација, двојица премијера нагласила су да су односи Србије и Црне Горе стабилни, али да је потребно унапредити економску сарадњу двеју земаља, саопштила је владина Канцеларија за сарадњу са медијима.

Премијери Вучић и Ђукановић у потпуности су се сагласили у ставу да су мир и пуна стабилност Западног Балкана кључни услов за економску, социјалну и сваку другу врсту друштвеног напретка.

Србија и Црна Гора наставиће да пажљиво и одговорно унаређују своје односе у будућности, став је двојице премијера, наведено је у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи