Недимовић и Скот о пољопривредно-прехрамбеној производњи

Министар пољопривреде и заштите животне средине Бранислав Недимовић и амбасадор САД Кајл Скот разговарали су о правцима сарадње који би допринели повећању трговинске размене пољопривредно-прехрамбених производа између две земље.

На састанку је обострано изражено задовољство досадашњом сарадњом у области пољопривреде и заштите животне средине и препознати су правци даље сарадње у наредном периоду који би допринели повећању трговинске размене пољопривредно-прехрамбених производа између две земље и приливу нових инвестиција у Србију, саопштило је ресорно министарство.

Министар Недимовић је упознао амбасадора Скота са приоритетима Министарства и рекао да ће капацитети Министарства у наредном периоду бити усмерени пре свега на подизање капацитета прерађивачке индустрије.

Недимовић је истакао и да ће се даљи развој пољопривредно-прехрамбеног сектора заснивати на подизању конкурентности и контроли квалитета пољопривредно-прехрамбених производа, као и изградњи инфраструктуре која ће бити у функцији развоја пољопривредно-прехрамбеног сектора Србије, наведено је у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи