Николић са председником Управног одбора "Интрак телекома"

Председник Републике Србије Томислав Николић разговарао је у Београду са делегацијом компаније "Интраком телеком", коју је предводио председник Управног одбора компаније, господин Ахмет Мухамед. Он је председника Николића информисао о новим пројектима те компаније, која послује у Србији већ скоро двадесет година, а сада планира проширење пословања у нашој земљи.

Председник Николић је рекао да је Србија постала плодно тло за инвеститоре, поготово због чињенице да има отворен приступ на сва најважнија светска тржишта, саопштила је Прес служба Председника.

Иако је наша земља још недовољно развијена на пољу информационих технологија, последњих година се та ситуација мења набоље и Србија почиње да хвата корак са светом.

Управо због тога су нам значајни пројекти који би могли да помогну да наши врхунски ИТ стручњаци остану да раде у Србији, тако да компаније као што је "Интраком телеком" могу рачунати да ће у нашој држави имати искреног партнера у остварењу таквих пројеката, рекао је председник Николић, наводи се у саопштењу.

Мухамед је истакао да је Србија незаобилазни фактор у реализацији великих регионалних инфраструктурних пројеката, за које је његова компанија заинтересована.

Захвалио је председнику Николићу на помоћи да се страним компанијама које су вољне да послују у Србији олакша приступ српском тржишту, рекавши да је то најбољи начин да се за нашу земљу омогуће нове инвестиције и да се развија домаћа привреда, наводи се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи