Владимирци, формирана нова коалиција СНС-а и СПС-а

Нова коалиција СНС и СПС у Владимирцима формирана је искључиво у корист грађана и како би се прекинуле активности које су уносиле немир међу грађане те општине, саопштио је Општински одбор СНС Владимирци. Наводе да ће се сачекати мишљење надлежног министарства како би се заказала нова седница Скупштине општине.

Председник Скупштине општине Владан Милошевић је на конференцији за новинаре поводом формирања коалиције СНС и СПС, навео да је новоформирана коалиција логичан сплет догађаја између странака у општини и да пресликава републичку власт.

Милошевић каже да ће се закон поштовати и сацекати мишљење Министарства за државну управу и локалну самоуправу како би се заказала нова седница СО Владимирци, на којој ће званично бити верификована коалиција СНС-СПС.

Како је саопштио Општински одбор СНС Владимирци, напредњаци су се у формирању нове коалиције, као и увек, водили искључиво у циљу и ради добробити грађана општине, те да је био ред да се прекину циркусантске и њима сличне активности оних који су незадовољни изборном вољом грађана исказаном на изборима 24. априла на којима је СНС освојио 57 одсто гласова.

Тиме су, додаје се у саопштењу, грађани показали у коју политику имају поверење да води њихову општину.

Конференцији за новинаре у Општинском одбору СНС Владимирци присуствовало је свих 12 одборника напредњака, као и три одборника СПС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи