Поповић: Србија треба да заштити интересе РС

Председник Српске народне партије (СНП) Ненад Поповић оценио је да Србија све своје потенцијале мора хитно да стави у функцију одбране Републике Српске као и да стави до знања да ће, као гарант Дејтонског споразума, "по сваку цену заштитити интересе свог народа западно од Дрине".

"Овога пута, Србија уз себе има најмоћнијег савезника и пријатеља, Русију, која снажно подржава намеру и одлучност Републике Српске да живи у слободи", навео је Поповић у писаној изјави.

Позвао је све државне органе у Србији, као и политичке странке, да се уједине у одбрани кључних националних и државних интереса, у, како каже, драматичном тренутку када се из Сарајева шаљу "недвосмислени позиви на рат, нестанак РС и истребљење српског народа".

"Србији је сада потребна национална мудрост и храброст, али пре свега јединство, јер нема важнијег националног задатка од заштите српског народа који је изложен незапамћеном прогону и треба рећи да је данас најугроженији народ у Европи", поручио је Поповић у изјави.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи