Вучић са амбасадорима Квинте

Председник Владе Србије Александар Вучић разговарао је са амбасадорима земаља Квинте и шефом делегације Европске уније у Србији и захвалио им на подршци економским реформама које спроводи српска Влада.

На састанку се разговарало о европским интеграцијама Србије, наставку дијалога са Приштином, сарадњи у региону, заједничкој седници Владе Србије и Вјећа министара Босне и Херцеговине, као и јачању економских веза између земаља Западног Балкана.

Саговорници су истакли да је економска сарадња земаља у региону веома важна и да ће смањити политичке тензије, саопштила је4 владина Канцеларија за сарадњу са медијима.

"Србија жели да унапреди своје економске односе са земљама региона", истакао је премијер Вучић и захвалио амбасадорима земаља Квинте на подршци економским реформама које спроводи српска Влада.

Састанку су присуствовали амбасадори САД Мајкл Кирби, Велике Британије Денис Киф, СР Немачке Аксел Дитман, Италије Ђузепе Манцо, Француске Кристин Моро и шеф делегације ЕУ Мајкл Давенпорт.

Теме разговора били су и преговори са представницима мисије ММФ током треће ревизије споразума, као и политичке и економске пројекције за 2016. годину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи