Вулин: До победе са СНС-ом на свим изборима

Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин каже да ће та странка, на свим изборима који су пред Србијом, изаћи заједно са Српском напредном странком.

Александар Вулин је на свечаној седници Главног одбора, поводом седме годишњице странке, истакао да су пред нама још једни избори, преноси Танјуг.

"На те изборе заједно ћемо, под истом заставом, тврдоглаво и радно као и до сада изаћи са пријатељима из СНС-а. Идемо на свим новоима да победимо - у покрајини, граду, општини, и у Суботици у Месној заједници", нагласио је Вулин.

Србија је, према његовим речима, преломила и одлучила да ће следити Александра Вучића и политику коју спроводи.

"Идемо на изборе. Потребна нам је промена, промена у Војводини, да завршимо оно што смо започели", подвукао је Вулин.

Лидер ПС-а је констатовао да се пре седам година нико не би кладио на ПС, али је та странка, заједно са својим савезницима корачала доследно.

"Не сматрамо да смо још увек победили, јер док постоји социјална неправда, трагови пљачкашке приватизације, некажњени пљачкашке приватизације, док свако радничко дете не буде имало извесну будућност и да само од рада буде зависли шта ће постати, докле год морамо да бринемо шта ће се дешавати са нашим сународницима на Косову и Метохији, са РС, нисмо коначно победили", поручио је Вулин.

Говорећи о постигнутим успесима на власти, Вулин је истакао да није смањено нити једно социјално давање и поред свих мера штедње.

Такође је указао и на нови закон о раду, који није донео масовна отпуштања, како су неки предвиђали, већ чак допринео запошљавању у приватном сектору.

"То све не би било могуће без прмеијера Вучића од којег сам добио подршку за сваку левичарску идеју. Ма колико он уме да се извиче на седницама владе када тражимо више, када су у питању социјала и најсиромашнији никада није рекао не, због људи којима је помоћ била најпотребнија", подвукао је Вулин.

Потпредседник СНС-а и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да не брине за будућност Србије, јер оно што је видео да може да уради премијер Вучић и људи око њега показује да наша деца имају будућност.

Стефановић је указао да су обе странке од свог оснивања прошле кроз тежак период, борећи се да људи имају бољу будућност и бољи живот.

Народни посланик ПС-а Борјана Маринковић рекла је да је ова странка данас једини прави представник левице у Србији, која је увек уз и за свој народ, и оне најугроженије.

Председник Политичког савета Здравко Ињац рекао је да ПС-а будућност види у сарадњи са СНС-ом, јер су циљеви две странке исти.

У радном делу свечане седнице на место петог потпредседника ПС-а изабран је Братислав Љубовић, а на место диркетора Милош Латиновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару