СНС: Пајтић се скрива од одговорности

Новосадски Градски одбор СНС-а саопштио је да се председник војвођанске владе Бојан Пајтић "скрива" од одговорности, док се напредњаци, како поручују, труде да надокнаде оно што су "штеточине" из Демократске странке развукле и упропастиле у 21. веку.

"Док не положи рачун за оно што су он и његове поглавице радиле од 2000. године у Војводини, Бојана Пајтића једва да неко и чује, а поготово му не верује. Пајтић је поново, између две сеансе кварцовања и билдовања, нашао времена да друге окриви због онога што морају да раде да решавају огромне проблеме које су у наслеђе новој републичкој власти оставили Пајтић и ДС", наводи се у саопштењу.

Пајтић окривљује Владу Србије што мора да се задужује да надокнади паре које је опљачкала ДС, истичу напредњаци и додају да је број запослених у јавном сектору, који је "под влашћу гарнитура из ДС повећан на 740.000 чиновника, не рачунајући 45.000 нових службеника у 131 новој државној агенцији", преноси Танјуг.

"Пајтић и ДС, од 2000. године, темељно су деиндустријализовали и опљачкали земље што се поготово види у Војводини и Новом Саду, а сад злурадо тријумфују што неко други мора да налази паре за буџет и пензије", истичу напредњаци.

Они су подсетили и на недавну изјаву лидера ЛСВ Ненада Чанка који је рекао да Пајтић више нема легитимитет да остане на том месту и води Владу Војводине.

"Ненаду Чанку се мора веровати јер он најбоље зна какав му је коалициони партнер. Велика је истина да Пајтић одавно нема легитимитет. То се знало и пре мартовских избора на којима су бирачи само потврдили стару истину да легитимитет не може имати влада огрезла у корупцији као што је то случај са Пајтићевом владом у Војводини", закључује се у саопштењу СНС.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару