Читај ми!

ДСС се залаже за нову београдску општину

У оквиру предизборње кампање ДСС-а на Вождовцу, потпредседница те странке Милица Радовић обишла Бели Поток и разговарала са грађанима. Заложила се за формирање нове општине Авалски венац.

Потпредседница Демократске странке Србије Милица Радовић, у оквиру кампање за локалне изборе на Вождовцу, који су заказани за 15. децембар ове године, обишла је данас Бели Поток и разговарала са грађанима о проблемима у овом подавалском насељу, наводи се у саопштењу београдског одбора те странке.

"Бели Поток као и већина подавалских насеља има проблема са канализацијом и водоснабдевањем. Само 15 одсто становништва овог насеља користи градску воду. Канализационе цеви су постављене, али нису изграђени колектори без којих нема прикључења на канализациону мрежу", истакла је Радовић.

Она је рекла да је Бели Поток најбољи пример непланског и несистематског решавања великих инфраструктурних проблема.

"Знамо да су неке улице у овом насељу пре неког времена биле прво асфалтиране, да би потом биле прокопане ради постављања канализационих цеви, па поново асфалтиране, тако да је буџетски новац два пута потрошен за исту намену, што је крајње неоправдано", оценила је Радовићева.

Радовићева се осврнула и на вишегодишњи став ДСС-а у вези са формирањем општине Авалски венац и навела да је очигледно да проблеми становништва овог дела општине Вождовац нису на најбољи и најквалитетнији начин решавани.

"Због тога се ДСС већ дуже време залаже за формирање једне нове београдске општине, општине Авалски венац, која би обухватала сва подавалска насеља - Рипањ, Зуце, Пиносаву и Бели Поток. На овај начин би много лакше били решавани нагомилани проблеми великог броја становника ових насеља", истакала је Радовићева.

функционерка ДСС-а позвала је све грађане који се залажу за формирање општине Авалски венац да 15. децембра гласају за изборну листу Демократска странка Србије - Војислав Коштуница.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 26. јун 2024.
23° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару