Никодијевић: Нема састанка без Татјане Пашић

ДС тврди да је у згради Старог двора у току први састанак чланова привременог органа града Београда, на који није позвана чланица Татјана Пашић. Члан привремене управе града Никола Никодијевић то негира и каже да се још не зна када ће бити одржана прва седница.

У саопштењу Демократске странке се наводи да је у згради Старог двора у току први састанак чланова привременог органа Београда на који није позвана Татјана Пашић која је у то тело изабрана на предлог ДС-а. Међутим, члан привременог већа Никола Никодијевић то негира. 

Демократе постављају питање који је формат састанка људи који се тренутно налазе у Скупштини града и по ком критеријуму се састају чланови тог привременог већа, а да није позвана Татјана Пашић.

"Овај први састанак говори о начину на који привремени орган намерава да ради", упозорио је ДС.

Међутим, члан привремене управе Београда Никола Никодијевић изјавио је да се још не зна када ће бити одржана прва седница тог органа.

"Не знам откуд информација да је седница одржана или заказана. У овом тренутку не знамо ни када ће бити прва седница", рекао је Никодијевић агенцији Бета и истакао да ће се чланови привременог већа заједно договорити о термину седнице.

Подсетивши да се председник већа Синиша Мали сутра враћа из иностранства, Никодијевић је објаснио да је јутрос први дошао на посао, пошто је у градској управи био и раније и као домаћин позвао остале чланове да дођу на кафу и договоре се о начину како ће радити, да их упозна са службама, секретарима.

"У том својству сам позвао Небојшу Човића, Андреју Младеновића и Татјну Пашић с којом сам се договорио да се сви, због њихових обавеза, видимо око 12 и попијамо кафу", рекао је Никодијевић.

Поручио је да ствари треба релаксирати, поставити на своје место.

"У том циљу сам позвао све чланове да као озбиљни и одговорни људи који треба наредних неколико месеци да воде Београд седнемо и договоримо се да, невезано од политичких и идеолошких разлика, радимо посао у интересу грађана Београд", рекао је Никодијевић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару