Омладина ДСС-а против Параде поноса

Власт и опозиционе странке утркују ко ће више и гласније да подржи Параду поноса како би се испунио још један од многобројних западних ултиматума, саопштила је омладина ДСС-а.

Омладина Демократске странке Србије саопштила је да се најоштрије противи одржавању Параде поноса која је још један ултиматум са Запада и први корак ка урушавању брака, породице и традиционалних вредности.

Та странка је оценила да се власт и опозиционе странке утркују ко ће више и гласније да подржи параду како би се испунио још један од многобројних западних ултиматума, док је огроман број грађана у Србији против одржавања параде.

"Омладина ДСС-а се противи томе да се од хомосексуализма прави идеологија, а да се потом младим људима у Србији та идеологија сервира као нешто добро и позитивно", наводи се у саопштењу.

ДСС је оценио да је недопустиво да се јавним пропагирањем и уличним марширањем хомосексуалзима злоупотребљавају права да "свако живи свој приватни сексуални живот онако како сам замишља".

"Парада је ништа друго до насилно наметање хомосексуалних схватања мањине огромној већини грађана у Србији. То је први корак у настојањима да се уруши брак, породица и традиционалне вредности које чине темељ сваког народа и државе", наводи се у саопштењу ДСС-а.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи