Читај ми!

ДС: Закаснело повлачење млека

Влада Србије није одреаговала блaговремено и адекватно у вези са присуством афлатоксина у млеку, саопштио ДС. Штетно млеко повучено тек две недеље пошто је повучено из продаје у региону, истиче та сранка.

Демократска странка сматра да Влада Србије није одреаговала блеговремено и адекватно у вези са присуством афлатоксина у млеку, него је почела са повлачењем штетног млека тек након две недеље од кад је оно повучено из продаје у региону.

Демократе су одбациле наводе Српске напредне странке да је ДС намерно ширио панику међу грађанима, "како би разорила домаћу пољопривреду, зарад интереса њихових пријатеља тајкуна".

"Поводом најновијег саопштења Српске напредне странке којим оптужују Демократску странку за ширење панике, истичемо да је очигледно да СНС сматра да је ДС толико моћна странка да је успела да рашири панику и у Хрватској, Босни и Херцеговини и Црној Гори, јер и у тим земљама постоји поблем са млеком", наводи се у саопштењу ДС.

Како тврде у ДС-у, Влада "очигледно сматра да грађани Србије једини у региону нису заслужили да добију тачне и благовремне информације о штетности млека, и да уместо њих треба да гледају политичку представу у којој неспособни министар пије млеко пред камерама, Влада убеђује грађане да смеју да пију млеко, а истовремено се оно повлачи из продавница".

ДС у свом саопштењу тражи "одговорност, а не политиканство" у вези са случајем штетног афлатоксина у млеку.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи