Читај ми!

СНС: ДС намерно шири панику

Демократска странка шири панику у вези са афлатокисином како би разорила домаћу пољопривреду, наводи СНС и истиче да је тиме нанела штету несагледивих размера и српском сељаку и држави.

Српска напредна странка саопштила је јутрос, одговарајући портпаролки Демократске странке Александри Јерков на критике због присуства штетног афлатоксина у млеку, да је ДС намерно ширила панику међу грађанима, "како би разорила домаћу пољопривреду, зарад интереса њихових пријатеља тајкуна".

"Демократска странка је уништила српске сељаке и српску пољопривреду, надајући се да ће тако, подметањем афере, своју осуту странку моћи да подигне нешто изнад цензуса", наводи СНС.

Напредњаци тврде да, док се "хиљаде литара млека просипа сваког дана", демократе "без имало стида не одустају од узнемиравања и довођења у заблуду јавности и настављају безобзирно уништавање сељака".

"Демократска странка је намерно и плански ширила панику међу грађанима, како би разорила домаћу пољопривреду, зарад интереса њихових пријатеља тајкуна. Ниједна држава у региону није подигла толику панику и нигде није толико сељака уништено као у Србији", наводи СНС.

СНС се огласила поводом изјаве портпаролке ДС Александре Јерков, која је синоћ навела да се од СНС очекује да се чује само једно - зашто је министар пољопривреде Горан Кнежевић "две недеље крио" да је млеко које пију грађани штетно за здравље.

"Уместо тога, неодговорним понашањем и реториком из деведесетих СНС наноси Србији штету, јер се не бави решавањем кризе, него политичким увредама", навела је Јерков у писаној изјави.

Према њеним речима, проблем са млеком постоји у целом региону и грађани Србије не заслужују да буду једини који имају Владу која не брине о њиховом здрављу, већ искључиво о својим фотељама.

Она сматра да су напредњаци "скинули Шешељев лик са ревера, избацили његове слике из канцеларија, али његов речник не заборављају.

"У духу најбољих Шешељевских традиција, Српска напредна странка се не одриче старог радикалског приступа блаћења политичких противника кад нема аргументе са којима би могла да учествује у расправи", навела је Јерков.

У саопштењу СНС-а поводом изјаве портпаролке ДС каже се да су Демократску странку сви напустили, а да су "сами избацили оне који нису хтели да оду" као и да су "једино, по некој чудној логици, примили Александру Јерков, која се сада оглашава бесмисленим саопштењима".

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи