Читај ми!

Ђилас тражи оставку Кнежевића

Лидер ДС-а Драган Ђилас затражио оставку министра пољопривреде Горана Кнежевића. Ђилас наводи да је Кнежевић од грађана крио информације о штетности млека и тиме угрозио њихово и здравље њихове деце.

Председник Демократске странке Драган Ђилас затражио је од министра пољопривреде Горана Кнежевића да поднесе оставку због тога што је, како је навео, од грађана крио информације о штетности млека и тиме угрозио њихово и здравље њихове деце.

"Све реакције које је Министарство пољопривреде предузело закаснеле су и неадекватне. Министар је самим повлачењем млека из продаје признао да оно није било добро, а најаве о давању кукуруза из робних резерви пољопривредницима требало је да се десе пре неколико недеља", навео је Ђилас у писаној изјави.

Ђилас је додао да Кнежевић грађанима треба да даје обавештења о квалитету млека, мерама које Влада предузима да заштити здравље деце и да заштити пољопривреднике, а да, уместо тога, министар избегава одговорност, замењује тезе и оптужује ДС због објављивања информација о присуству штетног афлатоксина у млеку.

"Уколико министар Кнежевић сам не поднесе оставку, позивамо Владу Србије да га смени, јер уколико то не учини, биће јасно да су јој фотеље појединаца важније од здравља грађана", навео је Ђилас.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
8° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи