Читај ми!

Срби зауставили конвој Еулекса

Због сумње да превозе косовске царинике, Срби са севера Косова зауставили неколико возила Еулекса у месту Рударе код Звечана. Пошто су се возила Еулекса вратила назад ка Приштини, пут је деблокиран.

Срби са севера Косова нешто после 11 сати зауставили су неколико возила Еулекса у месту Рударе код Звечана и онемогућили им да наставе пут према интегрисаном прелазу Јариње.

Три џипа мисије ЕУ на Косову Срби су зауставили у Рудару због, како су навели, сумње да превози косовске царинике.

Преко магистралног пута Приштина–Рашка у Рудару Срби су препречили возила и на тај начин зауставили три возила Еулекса који су се, након краћег задржавања, вратила назад у правцу Приштине, јавља дописник Танјуга са лица места.

Грађани који су зауставили Еулекс кажу да су то урадили јер припадници мисије ЕУ у тим возилима превозе косовске царинике на прелаз Јариње чијем се присуству они противе.

Одмах након што су се возила Еулекса вратила из Рудара тај магистрални пут је деблокиран и саобраћај се обавља неометано, а Срби су остали да дежурају поред ватре коју су запалили и око које се греју.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 30. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи