Читај ми!

Јовановић: Избори питање тренутка

Расправа о изборима је "најава неизбежног" и само је питање тренутка када ће се у Србији формализовати изборна кампања која се већ води, рекао је у Краљеву лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић.

Лидер Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић оценио је да је расправа о изборима "најава неизбежног" и да је само питање тренутка када ће се у Србији формализовати изборна кампања која се већ води.

Јовановић је у Краљеву, где је присуствовао трећој изборној Скупштини Градског одбора те странке, рекао да и само покретање теме о изборима компромитује оне који су на власти.

"То је сведочанство о коме смо ми толико пута говорили, критикујући актуелну власт као власт без плана, визије и способности да одговори шта је циљ наше земље. У изборе морамо ући као друштво спремно да одговори на спорна питања и које је постало свесно чињенице да више немамо право да бирамо одговоре", рекао је Јовановић.

Он је оценио да је Србија најнесрећније европско друштво и да су за то најодговорнији људи који су земљу водили, али и они који су за ту политику гласали.

"Ако је предизборна кампања пред нама, онда то мора бити кампања у којој ћемо друштву пружити прилику да се донесу неке кључне одлуке", изјавио је лидер ЛДП-а.

Јовановић је оценио да је Демократска странка одговорна за све оно што се у данашњем друштву у Србији препознаје као проблем.

"Бивши председника ДС-а Борис Тадић је осам година био председник Србије током којих није одговорио на кључна питања, а грађани су гласали. Мислим да је он свестан избора Србије у овом тренутку, што свакако не оправдава однос ДС-а према њему која га је предложила за председника Србије, омаловажавајући га као личност, а не као политичара", изјавио је Јовановић.

Јовановић је навео да нема контакте ни с Борисом Тадићем ни с том странком.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи