Читај ми!

ДС о трошковима Николића и Тадића

Током мандата Бориса Тадића није било кршења закона, нерационалних и луксузних издатака, саопштила Демократска странка. Николић потрошио мање буџетских средстава што сведочи да је преузео мање међународних обавеза од Тадића, сматрају у ДС.

Демонстранка странка поново се огласила саопштењем, поводом тврдњи Прес службе председника Србије Томислава Николића о трошковима његовог претходника Бориса Тадића, у којем се истиче да током његовог мандата није било кршења закона, нерационалних и луксузних издатака.

ДС очекује да ће се и председник Николић придржавати тих стандарда и да "неће ићи на излишна и скупа путовања као што је самит Латинске Америке и ЕУ у Чилеу".

У тој странци сматрају и да данашњи сусрет Николића са немачком канцеларком Ангелом Меркел није био озбиљног карактера, већ да су само разменили неколико "успутних реченица".

У ДС-у потврђују да је Николић потрошио значајно мање буџетских средстава од свог предходника.

"То је свакако тачно и сведочи нажалост искључиво о чињеници да је председник Николић преузео на себе неупоредиво мање међународних обавеза од бившег председника Тадића, иако је представљање Србије у свету његова првенствена уставна и законска обавеза", наводи ДС.

Подаци Генералног секретаријата председника Републике, како је јуче саопштено, показују да је администрација председника Николића у шест месеци његовог мандата потрошила 40 милиона динара мање него администрација његовог претходника за шест месеци 2011. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 05. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи