Читај ми!

Реџепи: У дијалогу и Клинтонова и Ештонова

У разговорима Београда и Приштине могле би да учествују и Хилари Клинтон и Кетрин Ештон, рекао министар унутрашњих послова Бајрам Реџепи.

Министар унутрашњих послова Косова Бајрам Реџепи рекао је да би у дијалог Београда и Приштине могле бити укључене и америчка државна секретарка Хилари Клинтон и висока представница ЕУ Кетрин Ештон, преноси КиМ радио.

Реџепи је за КиМ радио рекао да се "прича да ће се у будући дијалог директно укључити са мало већих позиција из међународне заједнице, као што су државни секретар САД Клинтон и висока представница ЕУ Кетрин Ештон".

Он је за емисију Договор, која ће бити емитована у петак, рекао да "када се у дијалог укључи тако тешка машинерија, онда те они много и не питају за твоју вољу него ти нешто и наметну".

"Тако ће исто и са Србијом. Она мора одредити хоће ли имати европску перспективу, па ће морати да прогута неке ствари које не жели. Исто је тако било и са Косовом", рекао је Реџпи.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи