Читај ми!

Нагазна мина на гробљу

На православном гробљу у косовском селу Старо Грацко пронађена и деактивирана нагазна мина. Према речима мештана, који су пронашли мину, несрећа је избегнута "пуким случајем".

Косовска полиција је деактивирала нагазну мину на православном гробљу у селу Старо Грацко код Липљана, пренели су мештани тог села, рекавши да је "пуким случајем" избегнута трагедија током обиласка гробља за васкршње празнике.

Мину је открила породица Станојевић, обилазећи гроб свог члана породице. Случај је пријавила полицији која је, у присуству службеника Еулекса, удаљила присутне са гробља и потом деактивирала мину.

Еуелекс је упозаравајућом траком оградио гробље и забранио приступ до даљњег, рекли су мештани Старог Грацког.

На гробљу у Старом Грацку код Липљана сахрањено је и 14 српских жетелаца убијених у терористичком нападу у јулу 1999. године. Починиоци тог убиства још нису пронађени.

Експлозивне направе на гробљу у Старом Грацком постављане су и ранијих година. Није било жртава, пошто су на време уочаване.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи