Бачена бомба на северу Косова

Непознате особе бациле бомбу на киоск "Осигурања Косова" на административном прелазу Брњак, код Зубиног Потока, на северу Косова. Нема повређених, али је причињена материјална штета.

На административном прелазу Брњак, на северу Косова, на киоск "Осигурања Косова" бачена је бомба, саопштила је Косовска полицијска служба.

Регионални портпарол КПС-а Бесим Хоти рекао је Танјугу да је синоћ око 20 сати, на објекат косовског осигурања највероватније бачена ручна бомба "М-75", додавши да нико није страдао, али да је причињена материјална штета.

Увиђај су обавили припадници истражне јединице КПС-а, а случај је оквалификован као изазивање опште опасности.

По речима полицијског портпарола, у вези са тим случајем истрагу ће водити погранична полиција.

Мотиви напада и починиоци су за сада непознати.

На том административном прелазу на северу Косова, поред припадника КПС-а, налазе се и гранични полицајци Еулекса, али и војници Кфора.

Административни прелаз Брњак био је спаљен у потпуности, после једностраног проглашења независности Косова 2008. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи