Читај ми!

Милош Јевремовић стабилно - министар полиције и израелски амбасадор обишли повређеног жандарма

Министар Ивица Дачић и амбасадор Израела у Србији Јахел Вилан обишли су у Ургентном центру припадника Жандармерије који је рањен јуче испред израелске амбасаде у Београду. Повређени жандарм је у стабилном стању и осећа се много боље.

Министар полиције Ивица Дачић и амбасадор Израела у Србији Јахан Вилан обишли су повређеног жандарма који је јуче оперисан у тој установи.

Др Душан Мицић, начелни интезивне неге УКЦС рекао је да је пацијент стабилан и на континуираном праћењу у јединици интезивне неге и сада га очекује опоравак од операције коју је имао.

Министар Дачић, изјавио је после обиласка повређеног жандарма у Ургентном центру, да се он данас осећа много боље и да може да се очекује да ће за неколико дана бити пуштен кући.

"Желим још једном да се захвалим Ургентном центру, свим лекарима и медицинском особљу на великој бризи за нашег припадника", рекао је Дачић новинарима након што је са амбасадором Израела у Србији Јахелом Виланом обишао припадника Жандармерије који је јуче у нападу испред израелске амбасаде у Београду погођен самострелом у врат. Начелник јединице интензивне неге Ургентног центра Душан Мицић је рекао да је жандарм у стабилном стању и да се налази на интензивној нези. "Сада га очекује опоравак од операције коју је имао", рекао је Дачић.

Вилан: Нема оправдања за терористички акт, у Србији смо безбедни

Амбасадор Израела у Србији Јахел Вилан изјавио је да нема оправдања за терористички акт који се јуче десио у Београду, као ни за било које друге нападе, на било коју популацију било када и било где у свету. 

Вилан је рекао да врло добро зна и разуме које претње потичу од тероризма.

"Ова посета је први радосни тренутак у последња 24 сата. Срећан сам због стања у коме се тренутно налази повређени жандарм и желим да се захвалим болници и докторима на спасавању његовог живота", рекао је он.

Вилан је нагласио да му је било је изузетно важно да дође у посету повређеном жандарму и да искаже искрену захвалност у своје лично име, у име своје породице, запослених у амбасади, као и Владе Израела и народа Израела, јер како је додао сви они јако добро знају шта значи тероризам.

Припадник Жандармерије Милош Јевремовић (34) рањен је јуче у нападу испред израелске амбасаде у Београду, када је погођен самострелом у врат.

Нападач је идентификован као Милош Жујовић (25), верско име Салахудин, конвертит из Младеновца, који је прешао да живи у Нови Пазар.

Јевремовић је у самоодбрани пуцао на Жујовића, који је преминуо од задобијених повреда.

недеља, 30. јун 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару