Читај ми!

Рашка, ухапшен нападач на полицајца

Краљевачка полиција ухапсила је Н. Ј. (33) из Крагујевца, због сумње да је нанео лаке телесне повреде полицајцу. До инцидента је дошло када је полицајац био на задатку у службеној пратњи навијачима фудбалског клуба "Раднички 1923", од Крагујевца до Новог Пазара.

Због сумње да је напао службено лице у вршењу службене дужности, судија за претходни поступак Основног суда у Рашки, на предлог тужилаштва, осумњиченом Н. Ј. одредио је притвор у трајању до 30 дана, преноси Танјуг.

Сумња се да је Н. Ј. у суботу, око 16.30, превозећи комбијем из Крагујевца на утакмицу у Нови Пазар навијаче ФК "Раднички 1923", ометао саобраћај на делу магистралног пута од Ушћа према Новом Пазару.

Постоје основи сумње да је Н. Ј. више пута успоравао како би се поздрављао са навијачима из другог возила, пружајући руке кроз прозор и узимао кесе са алкохолним пићем у току вожње.

Када су се службена возила и возила са навијачима зауставила на паркингу поред магистралног пута у Рашки, осумњичени је полицијском службенику Полицијске управе Крагујевац, који је био на службеном задатку пратњи навијача, ударцем песницом у главу нанео лаке телесне повреде.

Полицијски службеници су осумњиченог спречили у покушају бекства.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи