Читај ми!

Супружници пронађени мртви

У стану у центру Крагујевца супружници пронађени мртви. Нема трагова насиља, нити назнака провале, кажу у крагујевачкој полицији. Истражни судија наложио је обдукцију.

Драгослав (89) и Вера Јеремић (87) из Крагујевца, пронађени су мртви у свом стану у Улици краља Петра Првог, у центру града.

Председник кућног савета Живан Обрадовић, који је последњи видео преминуле, каже да су их он и супруга тражили у суботу и недељу, али да им врата нико није отварао. Посумњали су, кажу, на најгоре и јуче по подне позвали полицију.

У присуству истражног судије и сведока, стан Јеремића је обијен, а брачни пар је пронађен у спаваћој соби.

"Осамдесетседмогодишња Вера је лежала мртва на поду, а поред ње и Драгослав. Жена је била срчани болесник, па лекар који је дошао на место несреће, претпоставља да је најпре она преминула, па њен супруг", каже за РТС Живан Обрадовић који је као председник Кућног савета са Полицијом ушао у стан.

Драгослав је био тешко покретан, али је свакодневно ишао у продавницу и водио рачуна о својој супрузи.

Према речима комшија, Вера Јеремић је била учитељица, а Драгослав службеник у суду. Нису имали деце нити ближе родбине.

Комшиница Радмила Обрадовић каже да их од фамилије нико није обилазио, а да су им станари зграде повремено помагали и доносили намирнице и додаје да нису волели да се друже, нити су тражили помоћ.

Вера и Драгослав су обоје примали пензије и нису били социјално угрожени.

Крагујевачка полиција која је извршила увиђај није пронашла трагове насиља на телима супружника, а истражни судија Јелена Вилотијевић наложила је обдукцију. Нема назнака да је реч о евентуалној провали, јер су врата била закључана са унутрашње стране, а прозори затворени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи