Осуде напада на мајку председника Вучића

Премијер, више министара у Влади Србије и функционера осудило је нове нападе на породицу и мајку председника Александра Вучића, наводећи да су лажи и увреде које је изнео Милован Бркић срамне и неморалне, као и да се мржњом не могу победити Вучићеву политику и посвећеност Србији.

Председник Владе Србије Милош Вучевић изјавио је да овакви напади на мајку једног политичара, које трпи мајка председника Србије Александра Вучића, нису забележени у историји политике.

"Нећу да ћутим на бесрамне изјаве једног осуђиваног лица познатог као највећи мрзитељ председника Вучића, које сваку прилику користи да га вређа и шири гнусне лажи о њему и његовој породици. Нећу да дозволим да се у нашем јавном простору овакве гадости шире или да се на њих не реагује", написао је Вучевић на свом Инстаграм налогу.

Министар спољних послова Марко Ђурић навео је да постоје људи којима ништа није свето и који извирују из најмрачнијих кутака друштвене патологије, што је случај, како је рекао и са "најновијим бесрамним нападима на мајку председника државе од стране Милована Бркића и њему сличних".

Министарка привреде Адријана Месаровиц напад на председникову мајку назвала је "највећом срамотом".

"Мајке су светиња, и уместо да им се указује највеће поштовање јер су стуб породице и друштва, једна мајка трпи увреде и понижења од стране бесчасника. То је највећа срамота! Зашто им је крива мајка нашег председника? Зато што њему не могу ништа?! Неће му ни моћи, јер је поставио темеље једне нове, успешне и поштоване Србије, земље у којој грађани цене породицу и традицију", наводи се у саопштењу.

Министар без портфеља задужен за међународну економску сарадњу и област друштвеног положаја цркве у земљи и иностранству Ненад Поповић рекао је да изражава пуну подршку председнику Вучићу и осуђује све изнете "срамне лажи и увреде на рачун председникове мајке и породице".

Председник Одбора за контролу служби безбедности Игор Бечић напад на мајку председника Вучића назвао је чином највећег бесрамља и кукавичлука неморалне и мржњом задојене особе.

Нападе на председникову породицу и мајку осудио је и Општински одбор СНС-а у Горњем Милановцу.

Бркић је унтервјуу за портал Славија инфо изнео увреде о Вучићевој мајци.

понедељак, 21. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи