ЕМС: Радуловић заменио тезе

Министар привреде Саша Радуловић грубо заменио тезе и промашио поенту, саопштило Јавно предузеће "Електромреже Србије" одговарајући на наводе министра привреде Саше Радуловића да се њихов директор Никола Петровић неодговорно понаша.

Јавно предузеће "Електромреже Србије" је, одговарајући на тврдње министра привреде Саше Радуловића да се њихов директор Никола Петровић неодговорно понаша, саопштило да је министар грубо заменио тезе и промашио поенту.

Из ЕМС министру поручују да суштина проблема није у оцени, већ у одбијању службеника министарства да обавља свој посао и у крајње непримереном тону комуникације са пословодством те компаније.

"Он говори о неодговорном понашању директора које неће толеристи. Занима нас шта то министар неће толерисати", пита ЕМС и истиче да је веома успешно предузеће, које је у претходне три године буџет Републике напунило са готово девет милијарди динара.

Одговарајући на тврдњу Радуловића да директор ЕМС покушава да избегне обавезу, то јавно предузеће од њега тражи да наведе бар један пример за то.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 21. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи