Егзит помаже Уједињеним нацијама

Музички фестивал "Егзит" добио је позив Уједињених нација да помогне глобалну кампању "Музика и животна средина". Циљ је да познати људи из музичке индустрије промовишу важност очувања животне средине.

Из Програма Уједињених нација за животну средину (УНЕП) фестивалу "Егзит" стигао је позив да помогне глобалну кампању "Музика и животна средина".

Циљ кампање, коју је УНЕП покренуо у сарадњи са УНЕСКО, је да се музичка индустрија ангажује у промовисању заштите животне средине, али и да музичари унапреде свој однос према природи.

Кампања ће званично почети великим концертом у аустралијском граду Бризбејну, на Дан заштите животне средине, 5. јуна.

Концерту претходи конференција у марту у норвешком граду Арендалу, на којој ће учествовати професионалци из музичке индустрије из целог света, као и активисти и стручњаци за заштиту животне средине.

Егзит је позван да на конференцији представи своја искуства и напоре у борби за очување животне средине и учествује у дефинисању кампање "Музика и животна средина".

Новосадски фестивал добио је позив од Уједињених нација, јер је сваке године, борби за заштиту животне средине посвећен добар део програма фестивала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи