Бебе преживеле удес

Димитрије, Дуња и Давид Митровић, деветомесечне бебе из села Стајковаца код Власотинца, остале су неповређене у судару камиона и санитетског возила, којим су се враћале са контороле из Београда.

У санитетском возилу, које је пре три дана ударило у камион, налазиле су се и деветомесечне бебе из села Стајковаца код Власотинца.

Димитрије, Дуња и Давид Митровић су на свет дошли другог маја прошле године. Била је то велика радост за укућане али и читаво село. Бебе, зачете вантелесном оплодњом, рођене су у седмом месецу.

Деветог фебруара враћали су се са контороле из Београда, на који иду свака три месеца. Са родитељима, тетком и течом налазили су се на два сата од куће.

"Мики је био код мене, у руци. Ја сам га испустила, не сећам се кад, како, ни где. Мало је нагњечио рукицу, и мало има модрице, али су добро сви", каже мајка Анкица Митровић.

Отац Дејан задовољан на то додаје: "Богу хвала, све се завршило ваљано!"

Митровићи тај дан никад неће заборавити. Још дуго ће им требати да се од удеса потпуно опораве. Због тога су уз њих њихови најрођенији.

Срећом у несрећи, Димитрије, Дуња и Давид прошли су неповређени. Докторка Александра Стојановић ће их, ипак, свакодневно обилазити.

"Дуња је мало прехлађена, Димитрије је одлично, а мислим да је и Давид добро", рекла је  докторка Стојановић.

Једине тројке у општини Власотинце расту окружене огромном љубављу. Она надокнађује све, и то што немају кревеце и што седмочлана породица живи само од дединих дневница у грађевини.

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи