Читај ми!

Секиром напао полицајце на Врачару, па покушао једном да узме пиштољ

Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је вечерас на Врачару, у Булевару краља Александра, В. Д. најпре једном мушкарцу оштрим предметом нанео повреду ока, а потом своју комшиницу ударио у главу и затворио се у стан.

Након безуспешних покушаја преговарачког тима МУП-а да са њим успоставе комуникацију, полицијски службеници Интервентне јединице 92, који су покушали да уђу у стан су га, употребом службеног оружја, спречили у намери да их повреди.

"В.Д. (1978) је у ходнику зграде у којој живи, најпре једном мушкарцу оштрим предметом нанео повреду ока, а потом своју комшиницу ударио у главу и затворио се у стан", навео је Дачић.

Додао је да је полицијска патрола је одмах стигла на лице места где их је гађао чврстим и оштрим предметом, а потом се закључао у свој стан.

Укључио Преговарачки тим МУП-а, а на све покушаје да успоставе комуникацију са њим, није одговарао. Полицијски службеници Интервентне јединице 92 су покушали да уђу у стан, при чему их је напао секиром и тада су га полицијски службеници, употребом службеног оружја, спречили у намери да их повреди", рекао је Дачић.

Напоменуо је да нападач том приликом повређен, а док су га преносили до кола Хитне помоћи, покушао је да извуче пиштољ полицајцу.

"Преговарачи су на лице места довели и мајку нападача, да покуша да га наведе да проговори, која у томе није успела", изјавио је министар.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи