Мркоњић се извинио новинару "Курира"

Министар Мркоњић се јавно извинио новинару "Курира" Лађевићу, због јучерашњег инцидента. Новинар одустао од тужбе против министра.

Министар за инфраструктуру Милутин Мркоњић извинио се данас новинару "Курира" Милану Лађевићу због јучерашњег геста учињеног из, како је рекао, "личних симпатија".

"Лађевића ценим и поштујем, са њим сам, као и са осталим новинарима до сада имао одличну сарадњу. Можда имам неоубичајену комуникацију за ово време, па се извињавам због јучерашњег геста учињеног из личних симпатија", рекао је Мркоњић на конференцији за медије "Курира".

Редакција "Курира" саопштила је јуче да је министар Мркоњић ошамарио новинара Лађевића после седнице Одбора за саобраћај и везе Скупштине Србије, на очиглед посланика и новинара.

Министар је данас додао да његов "манир никада није био да улази у сукобе са медијима".

Он је изињење упутио и присутним главном и одговорном уреднику "Курира" Јовану Кртинићу и председници Удружења новинара Србији Љиљани Смаиловић, не прецизирајући за шта се конкретно извињава.

Лађевић је најавио да ће одустати од кривичне пријаве против министра Мркоњића, коју је правни заступник "Курира" Снежана Ђокић у његово име требало да поднесе због увреде.

Главни и одговорни уредник тог листа рекао је на конфереренцији, након Мркоњићевеог извињења, да је изненађен јавним извињењем министра и да није очекивао да ће се појавити, иако је био позван.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи