Мећавник какав и Швајцарци нуде

Мећавник од Нове године посетило 5.000 посетилаца, а очекује се много више током фестивала "Кустендорф". Иако нема снега, сви капацитети попуњени.

До краја јануара капацитети у хотелима "Младост" и "Ивер" у Дрвенграду, потпуно су попуњени. Само од Нове године, Мећавник је посетило 5.000 посетилаца, а очекује се много више посетилаца током фестивала "Кустендорф".

Редитеља Емира Кустурицу овде је привукла Шарганска осмица. Поштујући прошлост, природу и екологију изградио је, како каже, град са понудом какву Швајцарци нуде.

"Посебно је лепо то што ово није популизам коме сви теже. Да би дошао овде, прво мораш да оперишеш Интернетом, јер углавном све резервације и госте примамо преко нета", рекао је Емир Кустурица и додао да су од друге половине децембра па до данас сви капацитети потпуно попуњени иако нема снега.

Фестивал "Кустендорф" почиње тринаестог јануара. Тај филмски и музички фестивал познат је по томе што истовремено афирмише младе ствараоце и истиче филмске великане. Ове године гост фестивала је Џони Деп.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 07. октобар 2024.
10° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи