Црвени крст Србије освојио титулу шампиона Европе у првој помоћи

Млада екипа Црвеног крста Србије освојила је у Љубљани, по шести пут, титулу шампиона Европе у првој помоћи, саопштио је Црвени крст Србије.

Како је наведено, титулу шампиона Европе у конкуренцији 20 екипа из 19 држава тим из Србије освојио је синоћ захваљујући знању и вештинама које су показали на 10 радних полигона где су имали сложене и различите задатке.

Екипу Црвеног крста Србије чине млади волонтери из Црвеног крста Палилула, победници државног такмичења у Првој помоћи.

"Наши волонтери су својим знањем и достојанственим понашањем још једном потврдили да је концепт рада Црвеног крста Србије у области прве помоћи ефикасан и препознат у Међународном комитету Црвеног крста као један од водећих и онај који успоставља нове, више стандарде", наведено је у саопштењу. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи