Читај ми!

Радуловић одговара синдикатима

Заиста не разумем због чеге се синдикати жале јер су имали све прилике да учествују у поступку израде закона о раду, каже министар Саша Радуловић, одговарајући на захтеве за његову смену. У питању је кампања интересних група, тврди Радуловић.

Министар привреде Саша Радуловић, одговарајући на захтев за његову смену који су синдикати упутили премијеру Ивици Дачићу, каже за РТС да је у питању је кампања интересних група.

Радуловић очекује да ће Влада Србије предлог измена Закона о раду усвојити до краја месеца.

"Заиста не разумем око чега се (синдикати) жале. Имали су све прилике да учествују у поступку. Без обзира на то, Министарство рада је прикупило све сугестије укључујући и оне које смо могли да прочитамо из медија и прави се законски предлог за који очекујемо да ће до краја месеца доћи на Владу", истиче Радуловић.

Веома је битно, истиче на крају Радуловић, да грађани знају то је "закон против нерадника и против привилегија".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 04. октобар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи