Божићне честитке из Војводине

Верницима који Божић славе по Јулијанском календару званичници из Војводине честитали су празник Христовог рођења.

Званичници из Војводине честитали су празник Христовог рођења верницима који Божић славе по Јулијанском календару.

Потпредседник Владе Војводине и покрајински секретар за образовање, управу и националне заједнице Андор Дели честитао је Божић црквеним великодостојницима, свештенству и верницима који празник рођења Исуса Христа славе по Јулијанском календару, саопштио је Биро покрајинске владе за односе с јавношћу.

"Желим да Бадње вече и Божић проведу у добром расположењу и здрављу у кругу своје породице", истакао је Дели у честитки.

"Поводом празника Христовог рођења, који буди племенита осећања и који све нас асоцира на мир и срећу, изражавам жељу да љубав, вера и нада добију јачи сјај у срцима свих људи", навео је Дели.

И градоначелник Новог Сада Милош Вучевић упутио је честитку поводом предстојећег Божића, саопштено је из градонечалниковог кабинета.

"У име Града Новог Сада и у своје лично име, свим верницима који славе Божић по Јулијанском календару, упућујем искрене честитке. Суграђанима желим да овај најрадоснији хришћански празник проведу у миру, благостању и љубави", истакао је Вучевић.

"Нека нам свима Божић, симбол радости живота, буде водиља на путу узајамног поштовања и разумевања, без обзира на то којој вери или нацији припадамо и нека нам донесе срећу, љубав и веру у бољу будућност", навео је градоначелник у божићној честитки.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 02. октобар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи