Читај ми!

Зукорлић: Нећу се кандидовати за председника Мешихата

Муфтија Муамер Зукорлић саопштио је да неће бити кандидат на предстојећим изборима за председника Мешихата Исламске заједнице у Србији.

На предстојећим изборима за председника ;ежихта исламске заједнице у Србији муфтија Мумаер Зукорлић неће бити кандидат.

"Овим чином ослобађам се најтеже и најчасније функције коју сам до сада обављао. Са позиције муфтије санџачког наставићу борбу за пуну слободу и права припадника Исламске заједнице и других људи, наводи се у Зукорлићевом саопштењу.

Истаксо јр да жели да се значајније посвети бошњачком националном покрету, а посебно Светском бошњачком конгресу и Бошњачкој академији наука и уметности.

"Уверен сам да је Исламска заједница постигла такву зрелост да њена стабилност и будућност не зависе до тога ко је на челу Мешихата. Исламска заједница у Србији има неколико квалитетних људи који је успешно могу предводити. Онај ко буде изабран за председника Мешихата имаће моју пуну подршку на путу очувања слободе, аутономности и јединства Исламске заједнице", наводи муфтија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 01. октобар 2024.
9° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи