Читај ми!

Лош утисак на аеродрому квари слику Србије

Нећу прећутати да ми се не свиђа какав утисак имају људи о Србији када дођу на аеродром "Никола Тесла", рекао министар саобраћаја. Александар Антић разговарао с директором Аеродрома "Никола Тесла", незадовољан ситуацијом какву је синоћ затекао по повратку из Барија.

Министар саобраћаја Александар Антић разговарао је данас са директором Аеродрома "Никола Тесла" Велимиром Радосављевићем, речено је Танјугу у том предузећу.

"У телефонском разговору договорили смо се да у наредним данима министар Антић посети аеродом, како би га упознали са свим плановима и инвестиционим пројектима који се истовремено реализују, између осталог и због захтева и потреба новоименоване српске националне авио-компаније 'Ер Србија'", рекао је Радосављевић Танјугу.

Министар саобраћаја је синоћ, незадовољан ситуацијом какву је затекао на аердорому по повратку из Барија, најавио да ће имати озбиљан разговор с руководством Аеродрома "Никола Тесла".

"Недопустиво је да ми чекамо одређено време да нам неко откључа мост, да тоалети на аердрому буду у оваквом стању и имаћу већ колико сутра најозбиљнији разговор са руководством аеродрома", рекао је Антић.

Министар Антић је у Барију боравио с политичко-привредном делегацијом Србије коју је, од 25. септембра до јуче, предводио председник Скупштине града Јагодине и народни посланик Драган Марковић.

"Први пут сам био негде у иностранству од када сам министар саобраћаја и сада сам у обавези да другим очима гледам све оно што се дешава, а има било какве везе са мојим ресором", рекао је Антић.

"Не што то лично смета нама, него ако се такве ствари догађају када долази једна званична државна делегација могу тек да замислим како тек изгледа у неким регуларним и уобичајеним ситуацијама", рекао је Антић.

Министар је рекао да неће да прећути да му се не свиђа какав утисак имају људи када дођу на аеродром о Србији.

Број коментара 70

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару