Читај ми!

Нова кадровска појачања у нишкој полицији

Нови помоћник начелника Полицијске управе Ниш биће Милисав Спасојевић, досадашњи заменик начелника УКП ПУ Београд. За новог начелника Одељења криминалистичке полиције у Нишу, постављен је досадашњи начелник криминалистике у Смедереву.

Директор полиције Милорад Вељовић обишао је Полицијску управу у Нишу и представио нова кадровска решења у тој управи.

Нови помоћник начелника, Срђана Грекуловића, који је од недавно на тој функцији, биће Милисав Спасојевић, досадашњи заменик начелника Управе криминалистичке полиције Полицијске управе у Београду.

За новог наченика Одељења криминалистичке полиције у Нишу, постављен је досадашњи начелник криминалистике у Смедереву.

Директор полиције је, на конференцији за новинаре, рекао да долазак ових људи "не треба схватити као казнену експедицију", већ да је процењено, због свега што се догађало у претходном периоду, да треба за једно извесно вереме да дођу људи са стране, који ће сагледати комплетну ситуацију у Нишу и касније предати руковођење ПУ колегама из Ниша.

"Задатак је да по свим линијама рада сагледамо ситуацију, да видимо где шкрипи, где су проблеми и да шта је најнужније предузети да се ти проблеми реше", рекао је директор полиције Милорад Вељовић.

Вељовић каже да од њих двојице очекује да му сугеришу шта треба урадити, кога предложити на руководећа места и да се, како је рекао, они што пре врате на своја радна места.

"Човек из Ниша који би се нашао на челу полиције имао би одређене проблеме", указао је Вељовић и појаснио да је постојала бојазан да он не би имао потпуну подршку у том граду.

Вељовић је најавио да ће у Нишу бити појачан рад на расветљавању најтежих кривичних дела, у првом реду подметања бомбе у Књажевачкој улици крајем јануара ове године када је једна особа погинула, као и "да нико неће бити заштићен уколико се утврди да је повезан, директно или индиректно, са тим догађајима ма на ком месту се налазио, да ли је директор полиције, начелник неке управе или старешина".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. јул 2024.
31° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару