Читај ми!

Трећа конференција о дигиталном маркетингу

Стручна конференција о дигиталном маркетингу "Digital Day 2013", у организацији "IAB Serbia", ове године ће бити одржана 14. маја у Дому омладине Београда. Тема „Оглашавање у 'multi-screen' окружењу“.

Трећу годину за редом асоцијација за подршку развоју дигиталног и интерактивног маркетинга "IAB Serbia" у Београду организује стручну конференцију "Digital Day".

Ове године ће конференција бити одржана 14. маја у великој сали београдског Дома омладине.

Целодневни програм ће обухватити презентације светских стручњака у области дигиталног оглашавања, који ће посетиоцима из земље и региона пренети искуства, трендове и најбоље праксе са развијенијих тржишта, која врло јасно указују у ком правцу се и Србија креће када је у питању оглашавање путем савремених дигиталних медија.

Није тајна да дигитални медији на глобалном нивоу преузимају доминацију од традиционалних, а томе говори у прилог и податак да преко 52 одсто српске популације активно користи интернет, док више од 92 одсто домаћих корисника интернета узраста од 16 до 24 године користи друштвене мреже као што су Фејсбук, Твитер и сл.

У свету је веома присутан тренд тзв. медијског мултитаскинга – истовременог праћења више медијских платформи од стране једног корисника (нпр. телевизор, лаптоп или таблет рачунар и мобилни телефон).

Овај тренд је присутан и код 36 одсто интернет корисника у Србији, а са повећањем броја корисника смарт телефона и порастом коришћења интернета са мобилних уређаја, овај тренд ће постати све значајнији и за домаће оглашиваче.

Управо из тог разлога, "IAB Serbia" је као тему овогодишње конференције одабрао Оглашавање у 'multi-screen' окружењу, како би домаћим оглашивачима, медијским агенцијама и представницима онлајн медија представили трендове који нас очекују у блиској будућности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
25° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару