Читај ми!

Плакати са списком "непријатеља"

У Новом Саду, Аранђеловцу и више других градова у Србији протеклог викенда осванули су плакати СНП Наши на којима је списак "најистакнутијих антисрпских плаћеничких организација".

Српски народни покрет Наши протеклог викенда лепио је плакате у Новом Саду, Аранђеловцу и више других градова у Србији на којима је, како тврде, списак "најистакнутијих антисрпских плаћеничких организација".

На плакату испод наслова Страни агенти пише "Списак aнтисрпских медија и невладиних организација финансираних од западних обавештајних служби".

На списку су Б92, Блиц, Пешчаник, Нунс, Данас, Време, Република, Фонд за хуманитарно право, Жене у црном, Центар за културну деконтаминацију, ЈУКОМ, Хелсиншки одбор за људска права, Иницијатива младих за људска права, Санџачки одбор за заштиту људских права, Фондација егзит, Аутономни женски центар, Реконструкција женски фонд, Bеоградски центар за људска права, Амнести интернешнал, Грађанска иницијатива, Квирија Центар, Геј стрејт Алијанса, Докукино.

Поред тога, организација СНП 1389 излепила је центар Београда плакатима на којима се власт позива да након власника "Делте" Мирослава Мишковића, ухапси градоначелника Драгана Ђиласа и лидера ЛДП Чедомира Јовановића.

На плакатима се налазе слике Мишковића, Ђиласа и Јовановића, са текстом "Ако сада Србија стане...". Организација СНП 1389 је саопштила да на овај начин подржавају борбу против корупције.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 09. октобар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи