субота, 18. сеп 2010, 14:00
Ви и Мира Адања-Полак
Истина о цени струје. До када неће поскупети? Чему да се надамо? Како да планирамо свој буџет? Да ли ће се нешто мењати у наплати, како да се снађемо у новом времену које нас чека? Гост у студију је Аца Марковић, председник Управног одбора ЕПС-а.
Ускоро почиње "Кулинарија", први сајам хране за сладокусце у Београду. Призвођачи деликатесних производа приказаће оно што побуђује интересовање у свету. Тим производима се годинама бави Ример Лејн, директор извоза у Ју-Ес-Ејду, који те наше посебне прозводе пакује тако да буду атрактивни и привуку пажњу у свету.
Програм је добио више музичких инструмената, међу којима су два клавира, више виолина, флаута, хармоника. Њих додељујемо талентованој деци. Многи људи су инструменте на којима више нико не свира у кући дали овом програму, који их поклања обдареној деци која се јаве и пошаљу ДВД са својим наступом.
Видећете коме је додељена виолина коју је Гордана Миленковић наследила од свог деде. Виолину ће добити Бојана Стојановић из Јагодине, која има 9 година и већ доста признања за свој таленат.
Драган Симеуновић је гост у студију, поводом почетка међународних студија о тероризму, организованом криминалу и безбедности. Предавања почињу у октобру, у Ректорату Београдског универзитета. Дипломе ових мастер студија важиће и у Европској унији.
Важно је имати идеје, па започети бизнис који не мора да донесе милионе, али од њега може пристојно да се живи. После пензионисања, то је урадила Гордана Класња-Поповић, коју из милоште зову Гоца Торта.
У студију су најновије слике Владислава Шћепановића, који има велики међународни углед и чије сликарство привлачи велику пажњу медија у свету.
У Београд је, после 23 године, дошао Миша Барт, балетски играч, кореограф и балеткси педагог. После велике светске каријере, дошао је у своју земљу, да би се присетио почетака. Отишао је и у школу "Луј Давичо" у Београду.
Autor:
Мира Адања-Полак
У емисији"Ви и Мира Адања-Полак" гости су личности из света науке, културе, политике, уметности и бизниса. [ детаљније ]
Коментари