Читај ми!

"Бунт рок турнеја 2024", емисија 2

У другој специјалној емисији "Бунт рок турнеја 2024", тим емисије Бунт води вас у град Толмин у Словенији на алтернативни, необични и јединствени "Сајета фестивал".

Први пут је један извођач са Бунт рок фестивала добио прилику да се представи на главној бини словеначког музичког фестивала. Бенд "Мали демон" и наша ТВ екипа, сусрела се са чаробном енергијом овог места, посебним људима који ову манифестацију организују и уметницима који на њему наступају...

Смештен у природи, "Сајета фестивал" својом лепотом и уметничком слободом већ две и по деценије привлачи најразличитије артисте, музичаре, бендове и ауторе.

Авангардно осмишљен, фестивал "Сајета" истрајава у намери да представи најновије музичке пројекте и да буде полигон за откривање нових талената како на Балкану тако и шире из читавог света.

"Бунт рок турнеја" је заједнички назив специјалних издања емисије Бунт, која су посвећене извештајима са великих музичких фесривала, на којима је наступио победнички бенд "Бунт рок фестивала".  Осим титуле и новчане награде РТС- а , део награде најбољима на Бунт рок фестивалу РТС- а је и "Бунт рок турнеја", то јест могућност да најбољи са БРФ наступе и представе се на најлпрестижнијим фестивалима у Србији и региону.. Овогодишњи победници, бенд "Мали демон" су се у оквиру "Бунт рок турнеје 2024" представили на укупно 10 фестивала. И то није све- као награду за најбоље на 8. БРФ, освојили су и објављивање студијског албума за ПГП РТС.

 

 

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи