Читај ми!

Бунт рок турнеја 2024 – Београдски фестивал пива, Евергрин фестивал Ниш, Арсенал Фест Крагујевац

Нова, 22. телевизијска сезона емисије "Бунт“, почиње традиционално - серијалом специјалних емисија названих "Бунт рок турнеја“.

Као и ранијих година, камере емисије "Бунт“ испратиле су турнеју и овогодишњих победника "Бунт рок фестивала“. Састав "Мали демон“ - победници 8. Бунт рок фестивала РТС-а су, као део награде добили прилику да наступе на бројним музичким фестивалима у нашој земљи и региону.

У првој епизоди “Бунт рок турнеје 2024“, представљамо вам три фестивала на којима су се публици представили и наши победници: Београдски Бир фест, Евергрин фестивал у Нишу и Арсенал фест у Крагујевцу.

Овом приликом, сазнаћете и ко је све још наступао на поменутим фестивалима, шта се ново дешава на алтернативној музичкој сцени Србије али и шта су извођачи и бендови имали да кажу, ексклузивно за нашу емисију - о сопственим концертним наступима и плановима за будућност.

Осетите изузетну атмосферу и енергију летњих музичких фестивала, завирите са нама у музичке просторе на којима су се одвијали ови својеврсни музички догађаји, послушајте обиље музике, упознајте ауторе и музичаре…

Гледајте "Бунт рок турнеју“, у среду увече на РТС2, од 22.46!

Новинар и водитељ: Вукашин Јањић

Аутор емисије: Бранка Главоњић

 

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи