Читај ми!

Болесна Штенад, Jimi Triple B's 666 Blues Band....

У новом издању "Бунта" очекује вас уживо наступ бенда "Болесна Штенад", у студију 8 на Кошутњаку. Овај атрактивни панк састава без длаке на језику је извео две нумере, и то "Сунце сија", као и "Бијело дугме".

 

"Болесну Штенад", поред шарма којим обилују, свакако издваја и публика која посећује њихове концерте, јер су неки изузетно млади, док има и оних који су млади духом. О променама у редовима "Болесне Штенади", третману чланова у бенду, али и ексклузивног интервјуа како се догодио раскол између фронтмена и гитаристе, чућете од чланова овог састава, Александра Марковића Ламе, Зорана Младеновића и Дариа Илинчића у разговору са ауторком "Бунта", Бранком Главоњић.

Ближи нам се ново издање београдског "Jimi Triple B's 666 Blues Band"-а под називом "Bad Cards, Hard Rains and Nowhere Trains". Поред тога, очекује нас и промотивна слушалачка журка где ће албум моћи да се послуша у целости. О новим песмама овог несвакидашњег састава говорили су чланови "Jimi Triple B's 666 Blues Band"-а, Слободан Боба Ђукић и Дамјан Ћириловић.

Након сингла "Тамо где је сунчано", бенд "Канда Коџа и Небојша" ће своју публику обрадовати новим материјалом и албумом који је у припреми, као и великим београдским концертом у башти Клуба Студената Технике 24. јуна. И управо су у башти КСТ-а одржали неке од својих најзначајнијих концерата, као и победили на "Палилулској олимпијади културе" пре 30 година. Гост "Бунта" је Владан Рајовић, бубњар састава „Канда Коџа и Небојша".

После више од две године је изашла нова песма "Мајдана". Нумера "Сам" је другачија од њихових ранијих песама, а како је дошло до тога, као и нешто више о самој песми, откриће аутор "Мајдана", Немања Ерић.

По први пут емисији "Бунт", имаћете прилику да упознате бенд "Нула" који негује тврђи звук. Овај четверац је недавно издао албум "Со земље", са песмом "Семе" за коју је урађен сјајан анимирани спот.

Полако се захуктава сезона летњих музичких дешавања и фестивала. Имаћете прилику да сазнате детаље о "Matinee Fest"-у који ће се одржати од 10. до 12. јуна на Калемегданској тврђави од Надежде Димитријевић, затим о првом издању "Старт Фестивала" који ће се одржати од 17. до 19. јуна у Борковцу од Николе Сарића Сајка, о еколошком "Air Fest"-у који нас очекује 24. и 25. јуна у Обреновцу од Катарине Поповић, али и о предстојећем наступу "Roni Size"-a "LTJ Bukem"-a у београдској Барутани 10. јуна

Аутор емисије: Бранка Главоњић
Новинар: Стефан Јовчић
Редитељ емисије: Филип Чоловић

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару