Читај ми!

Eyesburn, Рокенролер, Никола Чутурило, Самостални Референти, Хладно Пиво

У новом издању „Бунта" очекује вас ексклузиван уживо наступ бенда „Eyesburn" у студију 8 на Кошутњаку.

 

Овом приликом су премијерно, само за гледаоце емисије „Бунт", премијерно извели две нове песме „Troops of Light" и „Aware (Bam Bam)" са новог албума „Troops of Light" који можемо да очекујемо на јесен. Овај састав са скоро три деценије постојања и девет издања је и даље актуелан захваљујући посебном приступу стваралаштву, као и искреној енергији и љубави које их покрећу. Управо о томе, али и другим интересантним темама везаним за „Eyesburn" и њихов нови албум, као и о предстојећем концерту са гостима који ће се одржати 3. јуна у башти „Клуба Студената Технике" су чланови овог састава Немања Којић, Александар Петровић и Владимир Лазић разговарали са ауторком „Бунта", Бранком Главоњић.

Екипа емисије „Бунт" је посетила РТС-ов онлајн радијски канал „Рокенролер" који можете пратити на „РТС планети" и открила по чему се то издваја од других канала и станица. У томе су помогли саговорници Снежана Грујић, руководилац службе медијских програма, као и Маја Павловић и Небојша Сабовљевић, музички уредници радија „Рокенролер".

Гост „Бунта" је и Никола Чутурило. Ближи нам се 3. јун када је заказан његов велики београдски концерт у Дому омладине Београда. Ово је први у низу концерата на којем ће Никола заједно са својим бендом и гостима промовисати свој последњи албум „Приче из депоа", Управо у „Бунту" ћете имати прилику да премијерно погледате спот Николе Чутурила за песму „Слушај ме сине" са овог албума.

Фронтмен и певач састава „Самостални Референти" ће говорити о припреми другог, новог издања овог бенда које је посебно по много чему, али и по омоту и дизајну буклета. „Референти" су одлучили да користе слике врсног, међународно признатог и непоновљивог сликара Дамјана Ђакова, који нас је нажалост прерано напустио. Изложба слика Дамјана Ђакова под називом „Путовање без краја" биће отворена до 5. јуна у Галерији РТС-а.

Регионални великани „Хладно Пиво" спремају два концерта, у Барутани у Београду. Овим дуплим концертом обележавају 35 година на сцени и обећавају клупски доживљај њихове музике, након великог концерта који су одржали на Ташмајдану претходне године. А шта нас све очекује на концертима 2. и 3. јуна у Барутани, откриће вам фронтмен „Хладног Пива", Миле Кекин.

Аутор емисије: Бранка Главоњић
Новинар: Стефан Јовчић
Редитељ емисије: Дарко Камарит

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару