Бунт

У последњем овогодишњем издању емисије Бунт, припремили смо за вас много занимљивих интервјуа и атрактивних вести, Бунт премијеру видео спота, препоруке за најатрактивније догађаје током празника, као и прве информације о јавном конкурсу за предстојећи, 6. Бунт Рок Фестивал РТС-а.

"Артан Лили" ускоро објављује трећи албум, о којем смо разговарали са фронтменом Бојаном Слачалом. Поред ове лепе вести, они су недавно потписали и тројни уговор о сарадњи са музичком издавачком кућом Јавног сервиса - ПГП РТС-ом и са Југотон Croatia Records-ом.
Почетком 2020. године, најпре предстоји објављивање (као заједничког издања две највеће регионалне музичке издавачке куће) прва два албума групе "Артан Лили", а потом и трећег, који је у настајању. Несвакидашња, мултимедијска промоција првих 5 песама са предстојећег албума групе "Артан Лили" одвија се на свим програмским платформама медијског система Радио-телевизије Србије: започета је 16. децембра, аудио премијерама пет нових песама на Радио Београду (емисија "Поп карусел" РБ 1). Од понедељка, 23. децембра трају свакодневне видео премијере, (пет спотова, сваког дана у 09.55 по један, од понедељка до петка) и то на ТВ програму РТС 3 Јавног сервиса Србије, на интернет платформи "РТС Планета" и каналу МТС ТВ пакета "РТС Музика"...

Сваки човек данас има обавезе... па нису изузетак ни чланови тима емисије Бунт. Али, радо смо и са задовољством "паскрчили остале обавезе" и издвојили време за занимљив разговор са Миодрагом Цицовићем, гитаристом и певачем групе "Straight Mickey and the Boyz". Појаснио нам је много тога, па и идеју о називу њиховог другог албума, који носи наслов: "Човек који има обавезе".

И у овој емисији, имамо за вас Бунт премијеру! Видећете видео спот једног од најзначајнијих рок састава са ових простора, "Канда Коџа и Небојша", за песму "Хорор у Београду".

"Вирвел" је бенд који постоји већ 20 година а недавно је објавио нови албум, интересантног назива "Жена са брадом, патуљак, идиот". О свему нам је нешто више испричала певачица и басисткиња, Тијана Дробац.

"Драм" је један од оних младих, занимљивих бендова чије време тек долази. Такви састави нам уливају наду да је публика спремна да чује и препозна квалитетну и добру музику. "Тренутно смо једини "indie-gas" бенд у Србији. То је нови жанр који је практично синоним за нашу музику" - рекли су нам чланови бенда Стефан Аћимовић и Марко Аризановић а открили су и нешто више о концепту и песмама са њиховог деби албума "Нећемо променити свет", који је ових дана објавио ПГП РТС.

Наравно, у последњем Бунту у 2019. послушајте и погледајте Хит децембра - песму "Кина" бенда "Soulsick".

Аутор емисије: Бранка Главоњић
Новинари: Катарина Вујовић, Јелена Вукајловић и Стефан Јовчић
Редитељ: Јован Бачкуља

Бунт Бунт

Autor:
РТС

Емисија "Бунт" је једна од најдуговечнијих рок емисија у историји Радио-телевизије Србије и једина емисија овог типа на медијској мапи региона. Успешно траје у континуитету већ две деценије. у јесен 2023. године, ауторка Бранка Главоњић и њен тим стартовали су нову, 21. ТВ сезону. [ детаљније ]

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару